Saturday, May 30, 2009

DELLHOO di lepaq cafe!




tanggal 28hb mei 2009 adlh detik brsejarah utk band dellhoo..
pd tarikh tu la dorg wt 1st performance kat lepaq cafe..
wahhh thniah2 la korg ye..
aku ngn fajar selaku org kuat utk arrange kn dak2 or fans dellhoo
utk dtg bg support kt dellhoo..stelah di arrange kn, kami pn brkumpul la
kt umah aiman..fans dellhoo yg g tym tu, aku, fajar, kry, aiman, emi kote,
emi novo, telo, kamal, capiq pisang n areeb. 1kete 7moto..agk heaven r kn..
yg tau jln emi kote je yg tau so yg laen just folo je la kete..
wakakaka...
smpai je kt sne dellhoo dh ade.. so lpak2 jap lpas order mnum dorg pn
perform la..akhir nye dpt gak dorg wt public show.. thniah2!!..
dorg men 4lagu.. 1st song tu aku lpe tajuk die..yg lgu dorg tu cm lagu janji,
jgn tgalkn diriku n kisah bulan n bintang.. sume layan je aku tgk..
tugas aku amek gmba..sne sini aku amek gmba.. syok2 dpt tgk mmbe 
sndri perform..
abes je perform dorg rest..borak2..lpak2.. amek2 gmba..hahaha..
knangn beb..agpn 1st tym kn..layan je sume..
ley d katekn dak gmbak je yg ramai kt ctu..wakakaka..
lpas tu aku ingt nk blk dh tp rupe2nye dorg d minta utk
perform ag..so dorg pn perform la.. tp kali ni si danny(ramdhani)
maen bass..aku xingt lagu ape..sory..hihihi/...
pas lagu tu dorg ulang balik lagu2 dorg..sempoi je..
huhuhu...





eh2 aku lpe lak..ade gak sorg minah ni perform.. aku xknal pn sape
tp sore die sedap ah..terbaek..n last2 tu ade show dr teacher`s pet..
aku xknal pn dorg tp korg msti tau lagu "warisan wanita terakhir" kn..
sedap lagu tu tp mlm tu xdpt dgr dorg maen..dorg men lagu laen..
xpe lah..lagu dorg bez.. ade sore2 cm awie pn ade..
hihihi..
lpas da setel sume2 kitorg amek gmba jap..hihihi..
gmba backgrnd kete si kry..hahaha..pastu brgmba beramai2 ngn fans2..
hihihi..tym brgmba tu ade bnde yg kne ingt slalu tu.. si emi kote ni wt hal.,..
wakakakaka...lpas tu sume g kt jumbo lpak2..tp aku ngn areeb
meneruskan prjalanan ke melake..
yuhuuu...
ni je la gmba yg ade ye..ecececececehhh...
ade ag tp nnt2 aku upload ag ye..kat mespes kot..
hihihi...

daaa...

No comments: