Friday, May 29, 2009

aku di melake!!

salam korang..
aku skang ni actually ade kat melake ni..
aku ngn my beshfrenz, areeb..
semalam lpas aku tgk DELLHOO perform kat LEPAQ CAFE,
aku trus cabut g melake ngn areeb nek moto mahal aku tu..
EX5 je..hahaha..ni kang aku nk blk KL da ni..
esk ade klas dr pagi smpai ptg la beb..
pastu mlm tu si DELLHOO ade wt perform ag kat LEPAQ CAFE..
xsure ag nk folo ke x..
ermm..yg psl 1st performance DELLHOO kat LEPAQ CAFE tu
nnt aku update kt blog ye..
sbb aku nk edit sket pic2 dorg then br update..
almaklum la aku ni photographer dorg utk mlm td..
huhuhu...tp yg sdey nye pic aku sket je..haishh..
k la kwn, cau dlu..
doakan aku selamat smpai KL ye..
wassalam..

No comments: