Monday, April 6, 2009

1st serious photoshot!!


salam to korg2..

haa aku nk story2 sket.. pagi semalam dlm kol 11 cmtu aku g lake garden..
wat photoshot..ni 1st tym org pgil aku utk amek gmba..huhuhu..
tp utk yg 1st ni aku kire wt keje amal la beb.. agpn yg pgil aku ni macek
kpd kwn aku ni ha si fafa.. act aku brdebar2 nak buat phtshot ni,. walaupon aku
dah biase amek gmba tapi yang ni laen sket dow.. pertame sebab aku di invite..
1st tym.. so gugup gak r.. kedua sebab akk ni mengndong kot.. ingt senang ke nk suh die 
posing2.. sian aku tgk sbenanye dow.. so aku just suh yg single je pose2.. klau xngndong
aku suh je pose baring2..
hoho.. aku xpuas aty sbb aku wt kejap je.. sbb akk tu xlarat da.. die cpat ltey.. sbb bwk
perot kot.. haha.. tp xpe la..ni percubaan prtame aku kot..hihi..
n aku hope ble die da brsalin nnt patu die wt cukor jambul ank die..
patu die jmput aku ag..hihihi.. tp klau die jmput nnt aku nk kne kn byrn r sket..
hihi.. btw th so much fafa.. die ni da cm asst aku jerkk.. haha

1 comment:

cikpetitebabbling said...

yeahh aku yg menjaye yg sume ni . kah3 .
:D