Wednesday, March 18, 2009

kawan??


assalammualaikum sume..
dh lme gile aku xon blog ni..
haishh..
almaklom r beb..
cm mls je kot..
gagaga....


ok2..
utk kali ni aku nk ckp psl KAWAN..

bismillah...

sape aku?: tan sri cipot..
sape die ?: bace text dlu pastu korg phm..

aku ade moto..EX5 je beb..tu pn 5kali bayo(ikut gaye nabil)..haha..
aku slalu g klas nek moto tu ngn mmbe aku yg sorg ni..hari2 camni r..
so tiap2 mggu aku akn mntk kat die 2 hengget nk isi menyak petrol..
aku tmbh r ag 2 hengget so jd 4 hengget.. byk ke aku mntk 2hengget tu beb??
tapi tym die xde duit @ zaman kekeringan aku xde r mntk.. bkn nk kate aku
ni baek hati tp aku memahami gak r.. tp patut nye la kn, aku xyah mntk2
pn kn.. die yg kne phm sndri weh.. kte ni kne sedar yg kte ni mnmpang
org.. td ayat die yg aku mmg xley trime "aku bkn nye gune moto ko sgt pn"..
perghhh... berapi je beb.. klau ikut kn pns baran aku, aku cepuk je
dh td.. tp aku sbr je weh.. dh sbulan aku xmntk duet ptrol weh sbb aku tgk die
ni ngh zaman kering.. then tu yg td aku mntk die payung 4hengget tu.. tu la jwpn
die wehh..dah la byk pkai brg aku weh.. bkn aku nk brkire tp pk2 r sket dowhh..
xkn tu pn nk kne aku yg ckp..nk kne aku yg mntk2..
kne r phm2 sndri wehh..

k la..aku nk g mkn mlm ni..
lapa wehh

No comments: