Sunday, February 8, 2009

pertemuan & perpisahan


petang tadi aku saje je msg dgn Qila.. sebab dah lame rasenye xmsg2..
rupe2 nye die ade camping time.. xpelah.. then mlm ni  die start msg aku..
da balik dari camping la tu.. die ckp, jgn pggil die sayang lagi ye..aku dgn die
memang la dah clash..tapi perasaan sayang tu still ade lagi.. and kitorg memang
gune panggilan "abg n syg"..lpas clash pon still gune until msg tu tadi..
tu maknenye die memang betul2 dah couple dgn Q tu.. aku tau die still sayang aku
 same macam aku..tapi nak buat macam mane..takde jodoh..
papepon aku tetap akan doakan die moga bahagie dgn Q die tu..
ni aku uploadkan pic kitorg sebagai kenangan..serious aku memang rindukan die..