Friday, February 6, 2009

bangun pagi

pagi ke ni aku bangun?? hahaha.. actually aku baru lepas breakfast la..
ni patutnye aku dah pergi kerja tapi abanglong aku tak call lagi la..
keje aku amek gambar product client die sebab client dia tu nak buat
website..yang buat website ni akak ipar aku @ kaklong aku..
arini ade event dekat PWTC..kalau tak silap aku pasal usahawan2 ni..
kalau silap entah la labuuu..hahaha... actually aku bosan sbenanye..
adehh..
untuk pengetahuan korang, malam tadi aku dapat download satu software
ni.. software untuk edit2 picture.. thanks to alip padly..hehe.. dia yang
introducekan aku software tu.. aku sekarang ni dalam process untuk
belajar mengedit2 gambar.. aku dari dulu lagi minat tapi aku tak tahu
macam mane nak edit.. padahal aku ade adobe photoshop tapi tak reti gune 
pun..hahaha..sengalkan aku?? hohoho.. walaupun aku tak hebat,
tapi aku nak teruskan usaha aku ini..
nanti senang2 aku uploadkan pic2 yang aku edit tu eh..kalau korang
sudi nak comment, comment la..atleast kita boleh bertukar pandangan..
ok lah..
adioss...

1 comment:

eLMO cheMO said...

ak pn ade phtoshop. tapi ta reti pakai.
godek ikut hati je.

huhu

neway. software pe ko dwload tu weyh?