Wednesday, November 20, 2013

Aku timbul di permukaan

Hai Hai Hai..

Hahahaa macam gedik je aku kan.. Aku timbul dipermukaan?? Apakah?? Hahahaa.. Maksudnya aku kembali timbul di dunia blog ni.. Ini entri ke-2 aku setelah sekian kurun menyepi.. Mungkin aku kehilangan sedikit rentak tutur kata acara menaip aku.. Mungkin tidak seperti dahulu.. Tetapi tak mengapalah.. Asalkan aku tetap minat untuk menaip entri.. 

Aku sebenarnya ni tak tahu nak cerita apa.. Sepatutnya ni masa untuk aku tidur.. Esok aku akan mula bekerja pagi pagi buta! -__- Kebiasaannya waktu kerja aku dari pukul 10.30 pagi sampai pukul 8 malam.. Tetapi esok ada event dekat dengan stadium Selayang so kena lah aku bangun awal pagi.. Btw aku ni kerja event management.. So korang faham faham je lah kan.. hehehee.. Penat tetapi berbaloi.. :) 

Banyak benda yang aku nak kongsi dengan korang semua sebenarnya ni tapi.....nanti nanti je lah.. Masa tak mengizinkan lah.. hurmmm

Jumpa lagi..

__ tamat yang belum bernoktah __

Monday, November 18, 2013

Tenggelam Dan Timbul



Salam Sejahtera semua.. Hai Hai Hai.. Apa yang tenggelam dan timbul ye?? hahaha.. Itulah blog aku.. Nurkilan aku.. Sekejap tenggelam sekejap timbul.. Sangat lama aku menyepi dari dunia blog ni.. Nasib baik aku masih ingat password ni.. Kalau tak, jenuh aku.. huuuu...

Aku sekarang ni teramatlah sibuk.. Nak dibandingkn dengan datuk datuk datin datin tan sri tan sri semua tu duk sibuk main golf je pun.. Aku ni lain.. Aku mencari rezeki.. Mencari sesuap nasi.. Bukan senang beb.. Kadang kadang aku rasa nak menangis je bekerja.. Penat.. Sangat penat.. Lagi besar gaji kita, lagi banyak komitmen kita kena keluarkan duit.. Kadang kadang tu kereta rosak... Laptop hilang... Kawan kawan nak pinjam.. Macam macamlah.. Tetapi itu semua asam garam kehidupan.. Dugaan dan cabaran yang Allah nak kita tempuhi.. Senyum sikit yang bace ni.. hehe..

Sebenarnya aku tulis entri ni pun menggunakan laptop BARUUUUU!! hahahaa.. Setelah hampir setahun aku HILANG laptop.. Aku hilang laptop di rumah sendiri.. Acane tu beb?? yang tu nanti nanti lah aku cerita ye.. :)

Ok lah.. Nanti sambung lagi ye.. Hidung aku ni asyik meleleh je ni.. Tak selesa.. :(

--- tamat yang belum bernoktah ---

Friday, June 28, 2013

[HOT] Sugar Mummy Di Perlukan!!

Hai salam sejahtera.. Pertama sekali aku nak mohon maaf sebab sudah setahun blog ini bersawang.. Sudah setahun blog ini tidak terusik.. Kalau rumah, dah boleh jadi rumah hantu dah ni.. hahaahha.. Ketika aku sedang berblog walking (dah lame tak buat), aku terjumpe satu entri ni..


Hahahahahaahahaha.. Jom gelak beramai-ramai jom!! hahahaha... Wahh kemain glomour dia ni buat entri macam ni ye.. hehe.. Korang ade komen?? haha.. Kalau korang nak tengok blog ni, klik sini ye.. (^^)

____________________________________________________________________

IKLAN: Nak pakej photography tunang atau kahwin yang murah dan terbaik??
              klik sini ye.. 

Tuesday, May 8, 2012

[Gambar] Ubahsuai aircond kereta yang melampau


Amacam?? Ada berani tak korang nak buat macamni?? Mudah je ni.. Korang hanya perlukan host vakum rumah korang tu je.. Mudahkan?? hehehe.. Selamat mencuba! :)


_____________________________________________________________________________________

IKLAN 

Korang nak berkahwin?? bertunang?? sambut hari lahir?? Kami ada pakej menarik yang
di jamin dengan harga yang murah!!! Klik ayetdzulphotography.. 



Korang nak buat event seperti annual dinner?? family day/hari keluarga?? treasure hunt?? konsert??
Kami akan organize untuk korang 100%!! Sila email sebarang pertanyaan kepada kami di sooqaasooqeeinc@gmail.com    
Korang juga boleh lihat di facebook kami SooQaa SooQee INC..